Női alakformáló leggings, fitnesz nadrág

OTT TAKAR ÉS OTT TART, AHOL ÉS AHOGY KELL!

Te is álltál már tanácstalanul a tükör előtt,
üres sporttáskával a kezedben?

3 gyermekes anyuka- és fitness edzőként is tisztában vagyok vele, mekkora fejtörést okoz a megfelelő fitneszruha kiválasztása.

Az EMELT DERÉKRÉSZ és az
EXTRA MEGERŐSÍTÉS vált be nálam,

melyek észrevehetetlenül és diszkréten rejtik el a has- és deréktájékon megbújó „nemkívánatos” részeket.

Gondoskodik az előnyös megjelenésünkről, pont ott tart és ott takar, ahogy és ahol kell…

Anyukák a konditeremben

Az edzések végén – egy kis shake elfogyasztása közben – szívesen beszélgetek a vendégekkel, akik nem 0%-os testzsírindex-el megáldott fitneszmodellek, hanem túlnyomó részt 30-35 pluszos édesanyák, feleségek, háziasszonyok, hölgyek, de megtalálható a kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küzdő fiatalabb korosztály is. Megfigyeltem, hogy mi más lenne az időről időre visszatérő téma – természetesen itt is – mint az öltözködés. Ami valóban nem egyszerű, főleg egy férfiakkal megspékelt edzőteremben.

Elvárás egy fitnesz nadrágtól, hogy állja úgy a férfitekinteteket, hogy közben szexi is legyek, ne izzadjak meg benne, ne látszódjon a hasam, ne legyen túl feszes, ne legyen túl bő, de formálja is a popsimat, passzoljon az alsó és a felső, ráadásul kényelmes is legyen, ne tekeredjem, szellőzzön is és ne tocsogjak izzadságban az edzés végére és stb… Huhhh”

A jó hír az, hogy mától kezdve ezzel nem kell foglalkoznod!

Folyamatos fejlesztések és valós környezetben történő tesztelések mellett, a felhasználói visszajelzések alapján megalkottuk a tökéletes női alakformáló fitness nadrágot számodra!

Miben különbözünk?

A kiváló minőséget, szellőzést és izzadságelvezetést említeni sem kell, mert ezek alap elvárások egy edzőruhától és valóban növelik is a teljesítményedet.

A rendszeres használatra kifejlesztett tapadós nadrágok – legyen az hosszú leggings vagy capri (háromnegyedes) – mindegyike emelt derékrésszel és extra megerősítéssel készült, melyek észrevehetetlenül és diszkréten rejtik el a has- és deréktájékon megbújó „nemkívánatos” részeket. Gondoskodik az előnyös megjelenésünkről, pont ott tart és ott takar, ahogy és ahol kell…

Egy divatos színösszeállításu D-FIT leggings + sportmelltartó és egy megjelenésben hozzá passzoló bő trikó válogatással, bármelyik konditeremben büszkén mutathatod meg magad edzés előtt és után is.

Nézd meg a fitnesznadrág kínálatunkat és válassz magadnak!

A termékekre kattintva további leírást találsz!

Ha kérdésed van akkor a kapcsolat menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeinket!

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK…

és amiket rólunk mondtak!

Tápai Szabin

“Mindig szívesen nyúlok a D-FIT fitness ruháimhoz, mikor az edzőterembe készülök. Csak azt kell eldöntenem, hogy a hangulatomhoz melyik színösszeállítás passzol!”

Bányai Emőke - Fitness Five & GYM Pólus

“Imádok megjelenni a GYM-ben a D-FIT leggings-ben, akkor is formában tart, ha nem vagyok éppen a topon!???? Köszönjük szépen, hogy a mintázatban megvalósítottátok nekünk a Fitness Five design-t!” ????

NŐI ALAKFORMÁLÓ FITNESZ LEGGINGS

Nézd meg a legfrissebb női, alakformáló fitnesz nadrágjainkat

1000 forint kedvezmény az első vásárlásból!

Kérd a KUPONODAT e-mail-ben, iratkozz fel a hírlevelünkre!

(A kedvezmény akción kívüli termékek árából kerül levonásra)

Ne aggódj NEM küldünk SPAM-et, mi sem szeretjük és bármikor leiratkozhatsz!